8.5 C
New York
maandag 22 april 2024

Stichting Zo! organiseert een Autisme Belevings Circuit

Wilt u het inzicht in autisme vergroten? Volg het Autisme Belevingscircuit bij Ontdek Autisme. In één avond ervaart men wat een intense prikkeling van de zintuigen met iemand doet, en hoe men reageert als de omgeving niet aansluit bij de eigen manier van denken. Dit confronteert mensen met eigen denkpatronen en opvattingen en geeft je inzicht in belastbaarheid en (on)mogelijkheden.

Aan de hand van diverse opdrachten vanuit het Autisme Belevingscircuit ervaart men de mogelijke
impact van autisme. De toelichting en aansluitende verhalen van ervaringsdeskundige trainers zullen de blik verruimen. Het naslagwerk ondersteunt het proces naar een prettigere communicatie, meer inzicht en begrip in je gezin met kinderen met autisme.

De avond is op maandagavond 12 juni in Dorpshuis Swanla aan de Burgemeester Klinkhamerweg in Zevenhuizen. Omdat er een strakke planning is  vraagt de organisatie om 18:55 uur aanwezig te zijn. Deze avond is alleen voor ouders & verzorgers van kinderen met autisme. Maximaal 60 deelnemers, vol=vol. Aanmelden kan via het inschrijfformulier op de website van Zo!

Programma:

18:45 – 18:55 Ontvangst
19:00 – 22:00 Programma met informatie en opdrachten
22:00 – 22:30 Napraten met een drankje

Advertentie