8.5 C
New York
zaterdag 2 maart 2024

Rectificatie rommelmarkt Nieuwerkerk: Lisa en Sarah winnen ‘heel Nieuwerkerk bakt, kinderversie’

In ons artikel over de rommelmarkt Nieuwerkerk hebben we een verkeerde foto opgenomen over de winnende taart bij ‘heel Nieuwerkerk bakt, kinderversie’. Hierboven staat de foto van de juiste winnende taart.

Rectificatie

Het komt best wel eens voor dat we een fout hebben staan in onze artikelen. Gelukkig hebben we hele alerte lezers die ons daar dan op wijzen. Dankbaar passen we dan meteen de tekst aan. Soms geven we er wat extra aandacht aan door een rectificatie te plaatsen.

In dit geval kregen we van twee jongeren, Lisa Pols en Sarah Krijgsman, een leuk mailtje dat de verkeerde ‘winnende taart’ op de foto bij het artikel stond. Zij zijn de winnaars, maar hun taart stond er niet bij. Mooi dat ook onze jongere lezers de moeite nemen om even een mailtje te sturen bij een foutje in een artikel. Dat moedigen we graag aan. En door deze rectificatie krijgen zij, en hun schitterende taart, dan ook de aandacht die ze verdienen. Natuurlijk hebben we ook het originele artikel aangepast.

De redactie

Advertentie