8.5 C
New York
dinsdag 25 juni 2024

Pinksterdienst in Moerhoutpark

Dit jaar wil de Protestantse Gemeente “De Stoom” de traditie voortzetten om op 1e Pinksterdag in Moordrecht de kerkdienst buiten te vieren. Bij goed weer wordt op zondag 28 mei de Pinksterdienst in het Moerhoutpark achter Middelweg 60 in Moordrecht gehouden.

Pinksteren is immers de uitgelezen dag om als kerk naar buiten te treden en met zo veel mogelijk mensen de verjaardag van de christelijke kerk te vieren. De dienst begint om 11:00 uur. Vooraf is er voor iedereen al een kopje koffie of theeof een glaasje limonade. Muzikale medewerking wordt verzorgd door Bertus en de Refo’s. (zie bovenstaande foto)

Ds. Rob van der Plicht heeft aan de dienst het thema “Feest van de Geest?” meegegeven. We gaan er niet van uit, maar als het weer het niet toelaat, zal de dienst plaatsvinden in de Dorpskerk, ook om 11:00 uur. Iedereen is van harte welkom!

Advertentie