8.5 C
New York
woensdag 4 oktober 2023

Team Neleman-Punt staat op punt van starten met de RoPaRun

Het team Neleman-Punt (team 101) staat op punt van starten van de RoPaRun. Het team doet mee aan de estafette loop waarbij lopers steeds worden afgewisseld en worden begeleid door fietsers. De start is op 27 mei vanaf vliegbasis Enschede en de aankomst is op de Coolsingel in Rotterdam is op Tweede Pinksterdag 29 mei.

De estafette run gaat dag en nacht door en wordt afgelegd in twee groepen. Als de ene groep slaapt of verzorging krijgt, loopt de andere groep. Voor de coronaperiode startte deze run in Parijs of Hamburg maar tegenwoordig blijft men in Nederland. Het team van Neleman-Punt gaat via de Zuidelijke route langs onder andere Arnhem, Nijmegen, Sevenum, Eindhoven, Breda, Ossendrecht, Bergen Op Zoom en de Hoekse Waard naar Rotterdam. Onderweg zijn er in allerlei dorpen en steden festiviteiten om de lopers en begeleiders een warm hart onder de riem te steken voor deze toch wel pittige hardloopestafette.

Team Neleman-Punt hoopt met deelname aan de RoPaRun geld op de halen. Het geld dat wordt opgehaald tijdens het evenement Roparun wordt door het bestuur van Stichting Roparun toegekend aan instellingen, goede doelen of projecten die bijdragen aan de missie van Roparun:

‘Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven’

Donaties aan het doel van team Neleman-Punt kunnen worden gedaan op deze pagina : https://roparun.nl/nl/teams/alle-teams/#/teams/101

Advertentie