8.5 C
New York
woensdag 4 oktober 2023

Julianastraat Moerkapelle anderhalve dag dicht

Terwijl er nog aan het Noordeinde wordt gewerkt sluit de gemeente Zuidplas de Julianastraat af vanaf 30 mei om 20:00 uur tot 2 juni 06:00 uur. Een inwoner uit Moerkapelle liet dit Gouwe IJssel Nieuws weten met dat men het met werkzaamheden in Moerkapelle nu bonter maakt en dat het heel bijzonder is dat een tweede toegangsweg, vanuit Waddinxveen, wordt afgesloten terwijl er gewerkt wordt aan ook een andere toegangsweg, het Noordeinde.

De gemeente gaat binnenkort het asfalt van de Julianastraat vernieuwen. De Julianastraat wordt niet in z’n totaliteit verbreed maar er wordt op twee locaties tussen de Middelweg en de Onderweg kleine verbredingen aangebracht om passeren makkelijker te maken op de Julianastraat.

Hij laat Gouwe IJssel ook nog weten dat voor de volledigheid de JulianaWEG naar Zevenhuizen is tijdelijk alleen voor bestemmings verkeer ivm de puinhoop door sluipverkeer door de afsluiting op het Noordeinde.De politie staat hier regelmatig te controleren maar dit is onbegonnen werk. Volgens Melvin, een site waar alle wegwerkzaamheden staan, is dit een omleidingsroute.

Werkzaamheden en omleidingsroutes volgens Melvin.
Advertentie