8.5 C
New York
maandag 29 april 2024

Vier zomervakantie met de bibliotheek!

Nog even en dan is het zover: zomervakantie. Een tijd van ontspanning, rust en: lezen! Tijdens de vakantieperiode kun je bij de Bibliotheek De Groene Venen gebruik maken van een aantal leuke voordelen.

De vakantietas

Zes weken lang jouw favoriete boeken mee op vakantie? Dat kan met de Vakantietasservice! Wij zorgen ervoor dat de titels die op jouw lijstje staan, mee kunnen op reis. Het is ook mogelijk om een vakantietas te laten samenstellen voor een jeugdlid. Vul uiterlijk vier weken voor je op vakantie gaat het formulier in. Dat kan via www.bibliotheekdegroenevenen.nl/vakantietas, maar ook in jouw vestiging.

Zomeruitleen

Gedurende de zomervakantie kun je jouw boeken lenen voor een periode van vier weken. Tegen betaling van €1 kun je hier ook nog zes weken van maken.

Online Bibliotheek

E-books, luisterboeken en tijdschriften, altijd en overal. Dit gratis met je bibliotheekpas (flexabonnementen uitgezonderd). Of word digitaal lid voor € 42 per jaar. Handig voor in de koffer!

Zomerschool

De eerste vier weken van de zomervakantie organiseert het Taalhuis ‘Zomerschool’. Zomerschool is bedoeld voor alle volwassenen die moeite hebben met de Nederlandse taal en daar op een leuke manier mee willen oefenen. Het thema dit jaar is ‘Film & Taalles’. Kijk voor tijden en locaties op www.bibliotheekdegroenevenen.nl/zomerschool.

Uiteraard ben je ook in de Bibliotheek zelf de hele zomer welkom, sommige vestigingen hanteren aangepaste openingstijden. Kijk hiervoor op www.bibliotheekdegroenevenen.nl.

Advertentie