8.5 C
New York
dinsdag 7 mei 2024

Maak een verschil als vrijwilliger van Camino

Ben jij iemand met een groot hart en compassie voor je medemens? Zet je graag je vaardigheden en tijd in om iets te betekenen voor mensen die op welke manier dan ook te maken hebben (gehad) met kanker? Dan zoekt inloophuis Camino jou!

Camino draait op de kracht van vrijwilligers. Samen creƫren deze vrijwilligers een warme en ondersteunende omgeving, waarin gasten met elkaar ervaringen kunnen delen, lachen en zelfs een traan kunnen laten. Jouw bijdrage kan van onschatbare waarde zijn.

Camino heeft verschillende vacatures openstaan; neem een kijkje op onze website: https://www.centrumcamino.nl/programma/vacatures/

Wil je meer weten of denk je op een andere manier te kunnen bijdragen? Aarzel dan niet en neem contact met Camino op via info@centrumcamino.nl of 0630228683. Is het niets voor jou maar ken je iemand die hier heel geschikt voor is? Dan stelt Camino het op prijs als je dit bericht doorstuurt.

Samen kunnen de mensen van Camino een positieve impact hebben op het leven van mensen die te maken hebben met kanker. Sluit je aan het geweldige vrijwilligersteam en maak het verschil!

Advertentie