8.5 C
New York
zondag 28 april 2024

Tickets culinair feestje CuliNESSE vliegen de deur uit: zaterdag bijna uitverkocht

CuliNESSE breidt het culinaire aanbod van het familiefestival uit tijdens de elfde editie. Op donderdag 24, vrijdag 25 en zaterdag 26 augustus kunnen festivalgangers naast de spectaculaire muzikale programmering nog meer keuze verwachten in de culinaire line-up. Op deze manier worden alle smaken bediend. Dit is te zien in de kaartverkoop: De zaterdag van CuliNESSE is met nog drie weken tot het festival bijna uitverkocht.

De volledige culinaire line-up van het festival is inmiddels bekend. Oude bekenden en lokale restaurants zoals Storm, Muller&Co, STER Gastrobar en Restaurant, Van ’S & Guay en Restaurant FRED zullen bezoekers voorzien van heerlijke culinaire hapjes. Dit jaar laat het festival met verschillende concepten zien dat culinair genieten in vele vormen mogelijk is. Zo is er niet alleen ruimte voor bijzondere combinaties in de vorm van ‘wine & dine’ op een van de terrassen, maar kunnen bezoekers ook kiezen voor culinaire bites of streetfood. De organisatie wil het aanbod voor iedereen toegankelijk maken. Ook het drankassortiment is uitgebreid. Zo is er een heus wijnplein met ruime keuze aan verschillende wijnen. In de biertuin genieten liefhebbers van een mooi assortiment aan speciaalbieren. Ook worden er op het festival verschillende zomerse mixjes geschonken. Tijdens CuliNESSE is er voor elk wat wils.

Het driedaagse festival biedt naast het culinaire gedeelte een dagvullend muzikaal en cultureel programma aan. Zo zijn grote Nederlandse artiesten als Guus Meeuwis, Suzan & Freek en De Jeugd Van Tegenwoordig te bewonderen op het hoofdpodium. Op het terrein zijn verschillende verrassende culturele activiteiten te vinden, waaronder een reuzenrad, een theater, silent disco en karaokecontainer. Ook is er een speciaal kids- en jeugdprogramma. 

Tickets zijn te koop via de website van CuliNESSE: www.CuliNESSE.nl/tickets. De kaarten gaan hard. De zaterdag is bijna uitverkocht, de jeugdkaartjes zijn voor vrijdag en zaterdag zelfs al helemaal weg. De organisatie adviseert daarom niet te lang te wachten met het kopen van tickets.

Uiteraard zal Gouwe IJssel Nieuws wederom verslag doen van het festival zoals elk jaar.

Advertentie