8.5 C
New York
donderdag 2 mei 2024

CJG workshop Ouderschap en hechting met je baby

Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Nieuwerkerk aan den IJssel organiseert binnenkort de workshop Ouderschap en hechting met je baby voor aanstaande ouders.

Moeder of vader worden verandert je leven enorm. Wat betekent het om vader/moeder te worden? Hoe komt je nieuwe leven met baby eruit te zien? Hoe veranderen de rollen en hoe houd je aandacht voor je relatie? En heb je al nagedacht over hoe je je kind wilt gaan opvoeden?

Er komt een hoop op je af. De interactieve workshop Ouderschap en hechting met je baby helpt je voorbereiden op het ouderschap. Je krijgt informatie over de veranderingen die het ouderschap met zich meebrengt en het belang van contact met jouw baby. Je doet oefeningen en er is veel tijd om ervaringen en ideeën uit te wisselen met andere aanstaande ouders.

Deze workshop vindt plaats op dinsdag 19 september 2023 bij CJG Nieuwerkerk aan den IJssel, Raadhuisplein 35 in Nieuwerkerk aan den IJssel van 19.30 – 21.30 uur. Deelname is gratis. Voor aanmelden en meer informatie ga naar www.cjgcursus.nl

Advertentie