8.5 C
New York
zaterdag 13 april 2024

Rijbewijs ingevorderd na crash Hoofdweg-Zuid Nieuwerkerk

Een bestuurder van een auto heeft maandagavond 9 oktober even na 20 uur een eenzijdig ongeval veroorzaakt na een mislukte poging samenvoegen met hoge snelheid op de wegversmalling op de Hoofdweg vanuit Capelle aan den IJssel en is hierna in een slip geraakt en op de ventweg, de Hoofdweg-Zuid, terecht gekomen in de tuin ter hoogte van het filiaal van de Aldi aldaar. Omwonenden hebben seconden lang slipgeluiden gehoord. Het is maar goed dat er op dat moment geen fietsers of scooters op de ventweg reden of het terrein van de Aldi verlieten.

Het voertuig heeft een enorme crash gemaakt in de tuin en heeft aanzienlijke schade. Zowel de bestuurder als de twee inzittenden zijn door het personeel van de ambulance nagekeken maar niemand is gewond geraakt. De politie heeft van de bestuurder op grond van artikel 130 Wegenverkeerswet het rijbewijs ingevorderd en het CBR zal gaan onderzoeken of de bestuurder nog wel geschikt is voor het besturen van een voertuig.

Foto: Nieuws op Beeld
Foto ; nieuws op beeld
Foto ; nieuws op beeld
Advertentie