8.5 C
New York
woensdag 17 juli 2024

Aankomende week geen treinen tussen Gouda en Woerden

Van maandag 16 oktober 4:00 uur tot en met zaterdag 21 oktober 2:30 uur rijden er tussen Woerden en Gouda geen treinen en tussen Rotterdam Centraal en Gouda rijden er minder Intercity’s en tussen Den Haag Centraal en Gouda rijden er minder Intercity’s. Vanuit Rotterdam via Nieuwerkerk a/d IJssel zal er deze dagen ook geen sprinter rijden richting Uitgeest, deze gaat niet verder dan Gouda.

De NS zet geen bussen in tussen Woerden en Gouda Goverwelle! Gebruik hiervoor de omreisroutes. Doorgaand verkeer tussen tussen Utrecht Centraal en Den Haag Centraal/Rotterdam Centraal kan het beste reizen Schiphol Airport. Vanaf Utrecht kunt u hier overstappen op treinen naar deze steden.

Wie wil reizen tussen Woerden en Gouda en Gouda Goverwelle zal moeten reizen via het station Alphen a/d Rijn met de R-Net sprinter tussen Gouda en Alphen en de intercity tussen Alphen en Woerden. De NS verwacht een minimale extra reistijd van 30 minuten en adviseert reizigers dan ook vlak voor vertrek de reis te checken via de reisplanner.

 

Advertentie