8.5 C
New York
donderdag 25 april 2024

Webinar Creatief opvoeden met een kleine beurs

Het Centrum voor Jeugd en Gezin Hollands Midden heeft in samenwerking met kinderpsycholoog en opvoedkundige Tischa Neve de webinar “Creatief opvoeden met een kleine beurs georganiseerd.

Als je niet veel geld te besteden hebt, kan het je behoorlijk bezighouden: hoe zorg je ervoor dat jouw kind met zelfvertrouwen en een goed gevoel opgroeit. Hoe maak je met weinig geld een verjaardag of een vakantie toch nog leuk?

In het webinar Creatief opvoeden met een kleine beurs neemt Tischa Neve, met haar ervaring als kind met een moeder in de bijstand én vanuit haar vakgebied als psycholoog en opvoedkundige, je mee in hoe je hier als ouder je weg in vindt. Een webinar vol herkenning, erkenning, begrip en praktische handvatten.

Deze webinar is voor ouders van kinderen 0 tot 14 jaar en staat online klaar om bekeken te worden.

 

Advertentie