8.5 C
New York
zondag 10 december 2023

Rotta Rangers in actie! 

Op zaterdag 4 november gaan we Natuurlijk knutselen. De laatste week merk je duidelijk dat de herfst is begonnen, het is een stuk frisser, er valt meer regen en het waait meer. De natuur gaat zich klaarmaken voor de winter: de blaadjes verkleuren en vallen van de bomen en de zaden en vruchten worden verspreid. Natuurlijk schieten de paddenstoelen de grond ook uit, maar deze keer gaan we niet specifiek op zoek naar paddenstoelen. We gaan op zoek naar wat de bomen en struiken allemaal op de grond laten vallen. Van alles wat er valt, kunnen we best een beetje oprapen en meenemen, maar de rest blijft lekker op de grond voor de natuur zelf. In het Trefpunt gaan we natuurlijk aan de knutsel hiermee.

Ben jij tussen de 7 en de 12 jaar? Geef je dan op voor het Natuurlijk knutselen met de Rotta Rangers! Wij zijn die zaterdag van 10 tot 12 uur rondom het Trefpunt.

Aanmelding verplicht, graag voor donderdag 2 november (o.v.v. naam en leeftijd van het kind, mobiel nummer van ouder/verzorgster) via jeugd@rotta-natuur.nl.  Rotta Rangers gaan zonder ouders aan de slag, met enthousiaste vrijwilligers van de Natuur- en Vogelwacht Rotta. Kosten €2 per persoon.

Advertentie