8.5 C
New York
zondag 3 maart 2024

Fietser gewond na aanrijding Zevenhuizen

Een fietser is op vrijdagmiddag 3 november rond 13:30 uur gewond geraakt op de kruising met Koning Willem-Alexanderlaan en de Soestdijkstraat in het Koningskwartier van Zevenhuizen. Hierbij kwam de fietser in botsing met een auto die uit de Soestdijkstraat kwam.

Het was niet duidelijk of de fietser rechtdoor reed over de Koning Willem-Alexanderlaan of al afsloeg naar de Soestdijkstraat. De bestuurder had een forse hoofdwond en veel pijn. Hij is door omstanders verzorgd en afgedekt met een paraplu voor de regen totdat de ambulance ter plaatse was.

Na onderzoek is de fietser meegenomen naar het ziekenhuis door de ambulance. De behoorlijk beschadigde fiets is door de politie naar het huis van het slachtoffer gebracht. Het voertuig waarmee de fietser in botsing was gekomen had lichte schade aan de voorkant. Na een blaasproef voor beide bestuurders en onderzoek door de verkeerspolitie wordt de zaak overgedragen aan de verzekering van de auto.

Advertentie