8.5 C
New York
zondag 3 maart 2024

Boetes foutparkeerders sportpark Dorrestein in Nieuwerkerk

De tijd van waarschuwen is volgens de politie Team Waddinxveen-Zuidplas klaar voor bestuurders van motorvoertuigen die hem niet op een juiste manier parkeren bij Sportpark Dorrestein in Nieuwerkerk aan den IJssel. Vooral op zaterdagen wordt er behoorlijk vaak fout geparkeerd, ondanks oproepen van de sportverenigingen dit niet te doen.

Volgens de politie zijn er op zaterdag 4 november zes bekeuringen uitgedeeld aan auto’s die verkeerd geparkeerd waren rond de ingang van het sportpark aan de Spoorlaan. Bewoners rond het sportpark klagen al meerdere jaren over de overlast met parkeren. Volgens de politie was er genoeg parkeerplaats aan de andere kant van het sportcomplex bij het Polderbad en de voetbalvereniging heeft daar een extra ingang gemaakt.

De politie heeft naast een bon ook een oproep aan de ouders : “Zorgt u voor een goed voorbeeld voor de vele aanwezige kinderen? Zo helpt u mee aan de orde en veiligheid omtrent de sportvelden“.

Advertentie