8.5 C
New York
woensdag 17 juli 2024

Prima start NieMo Barracuda in Regio west competitie.

Als regerend kampioen startte de selectie zwemmers van Barracuda aan deel 1 van de Regio west competitie, met een kleine voorsprong in punten in de tussenstand staat Barracuda op de eerste plek. Bij de heren haalde de Eli Shields een mooi aantal punten door tweede en derde te eindigen op de 50 meter schoolslag en 100 meter wisselslag, op beide afstanden verbeterde hij ook nog zijn persoonlijk beste tijd (PR). Het jongere broertje Isai Shields deed daar nog een schepje bovenop, ook hij verbeterde op beide afstanden zijn PR en behaalde de gouden en zilveren plek. Het hoogste aantal punten bij de heren werd gezwommen door Myron Artemenko, met twee gouden plaatsen verzamelde hij 32 punten voor de vereniging.

Bij de dames bleek Mila Oomens in een prima vorm te verkeren, met tweemaal een gouden plaats en een maal een zilveren plaats sleepte ze maar liefst 47 punten binnen voor de vereniging. Bij de dames senioren liet Denise Boereboom ook vormbehoud zien, met een prachtige tweede en derde plaats kon ze een mooie bijdrage geven aan het punten aantal.

Bij de estafette afstanden speelde de zwemmers geen rol van betekenis, tot de senioren dames aan de beurt waren. Op de wisselslag estafette zwommen Mila Oomens, Anouchka Bos, Denise Boereboom en Robin Pienaar met een grote voorsprong overtuigde naar de eerste plek.

De grootste verbetering dit weekend was voor Noa Jade Boekhoudt, met een verbetering van vijf seconden op de 50 meter schoolslag zwom ze haar eigen PR uit de boeken.

Advertentie