8.5 C
New York
zondag 3 maart 2024

Antoon en André Hazes komen naar de Zevenhuizerplas

Het winterfestival BLUE aan de Zevenhuizerplas verwelkomt vrijdag 9 en zaterdag 10 februari 2024 een groot aantal bekende artiesten en feestzangers. De organisatie wil met een gezellig feest bezoekers uit de wintersleur halen.

Winterblues

Headliners Kris Kross Amsterdam, Snollebollekes, Antoon, André Hazes, Marco Schuitmaker en Joël Borelli zijn een greep uit de namen van De Feesttent. Naast deze artiesten maken feestelijke (cover)bands de line-up compleet. Nieuw dit jaar op BLUE is Café de Blauwe Kanarie. In het feestcafé kunnen bezoekers de winterblues van zich af hossen op foute hits. Django Wagner en Dries Roelvink zijn de eerste gasten van Café de Blauwe Kanarie.  

Kinderactiviteiten

Het tweedaagse festival biedt naast de feestoptredens een dagvullend programma aan. Bezoekers kunnen in een winters decor oudhollandse spellen spelen en de winterkou van zich af laten glijden met warme wafels, winterse gerechten en glühwein. Op vrijdag is de minimumleeftijd voor BLUE 18 jaar, op zaterdag zijn ook kinderen welkom en staan er extra kinderactiviteiten op het programma.  Geïnteresseerden kopen tickets via de website van BLUE. De early bird fase is deze week begonnen.

Advertentie