8.5 C
New York
woensdag 17 juli 2024

Van Wijngaarden gaat verder als Hoppenbrouwers Techniek Nieuwerkerk aan den IJssel

Sinds 12 mei maakt Van Wijngaarden deel uit van Hoppenbrouwers Techniek. Vanaf 10 november gaat de vestiging door onder de naam Hoppenbrouwers Techniek Nieuwerkerk aan den IJssel.  Het samen verder gaan als één bedrijf markeert een belangrijk moment tijdens het integratieproces. 

Krachten bundelen 
Met 115 jaar ervaring heeft Van Wijngaarden een sterke positie verworven binnen de installatiebranche als de vooraanstaande installateur in de regio Zuid-Holland. Het bevlogen team van 40 gemotiveerde medewerkers zet zich elke dag in voor diverse projecten. Naast het realiseren van nieuwbouw- en renovatieprojecten in de utiliteitsbouw, is het bedrijf ook actief op het gebied van service en onderhoud, zowel voor zakelijke als particuliere klanten. Met een omzet van ruim tien miljoen euro, bedient het team een breed scala aan opdrachtgevers, waaronder bouw- en aannemingsbedrijven, zorginstellingen, vastgoedbeheerders, scholen, bedrijfsleven, woningbouwcorporaties, (semi)overheidsinstanties en particulieren. Van Wijngaarden wordt nu omgedoopt tot Hoppenbrouwers Techniek Nieuwerkerk aan den IJssel.  

Familiebedrijf 
Pim Kooijman en Chantal Hoogendoorn, voormalig eigenaren van Van Wijngaarden, geven aan: “In de afgelopen 115 jaar is Van Wijngaarden uitgegroeid tot een middelgroot installatiebedrijf met een rijke historie en een zeer goede reputatie in de markt. Kijkend naar de consoliderende installatiemarkt is het moeilijk om te bepalen wanneer het een goed moment is om na te denken over mogelijke opvolging, of om te beslissen of je je organisatie verder professionaliseert. Om de volgende stap te kunnen maken zijn we op zoek gegaan naar een familiebedrijf met dezelfde bedrijfscultuur, waar de medewerker op de eerste plaats komt. Bovendien vonden wij het belangrijk dat onze vestiging zelfstandig en autonoom verder zou gaan. Met de aansluiting bij Hoppenbrouwers zijn wij ervan overtuigd dat ons familiebedrijf in goede handen is. Zo kunnen we beter inspelen op de toekomstige ontwikkelingen in de markt en blijft de continuïteit voor de medewerkers en klanten ook in de toekomst gewaarborgd.” 
 
Lokale geworteldheid 
Lokale geworteldheid is al jaren één van de belangrijkste speerpunten van Hoppenbrouwers Techniek. Het staat aan de basis om de beste partner te zijn voor medewerkers, klanten en scholen. Henny de Haas, algemeen directeur bij Hoppenbrouwers Techniek, geeft aan: “Door de toevoeging van Van Wijngaarden aan ons bedrijf versterken we onze positie in Zuid-Holland, waardoor we onze klanten in deze regio optimaal kunnen bedienen en de reisafstand van onze medewerkers beperken. We hechten veel waarde aan lokale verankering, zowel voor onze klanten als voor onze medewerkers, zodat we kunnen groeien en toch nabij blijven. De toevoeging van Van Wijngaarden sluit mooi aan op onze ambitie om een landelijke dekking te realiseren. Met een sterk en enthousiast team is deze samenwerking een waardevolle aanvulling voor ons bedrijf.” 

Over Hoppenbrouwers Techniek 
Hoppenbrouwers Techniek is de technische dienstverlener die van A tot Z ontzorgt. Het bedrijf begon iets meer dan 100 jaar geleden als éénmanszaak in Udenhout.

Nu ontwerpt, installeert en onderhoudt Hoppenbrouwers vanuit meer dan 20 vestigingen in Nederland elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties voor bedrijfsleven, industrie, zorginstellingen, scholen en particulieren. Met een cruciale rol in de energietransitie en de wereld van digitalisering realiseert het bedrijf projecten gericht op duurzame energieopwekking, energiemanagement, optimalisatie van het energieverbruik maar ook implementaties van slimme gebouwtechnologie en geïntegreerde automatiseringssystemen zijn dagelijkse business. De bijna 1850 medewerkers staan op één binnen het bedrijf; tevreden medewerkers zorgen tenslotte voor tevreden klanten. Met plezier helpen zij de ambitie van Hoppenbrouwers waar te maken: de beste en meest duurzame technisch dienstverlener van Nederland worden.  

Advertentie