8.5 C
New York
zondag 19 mei 2024

Auto in de sloot Zuidplasweg Zevenhuizen

Zondagochtend 19 november rond 8.40 uur heeft een eenzijdig ongeval plaatsgevonden. Een automobilist kwam met zijn auto in een boerensloot tot stilstand. De bestuurder kwam na een rotonde vermoedelijk met één wiel in de berm terecht, probeerde dit te corrigeren en raakte in slip. Opnieuw raakte de wielen de berm waarop de auto onbestuurbaar raakte en door de berm een boerensloot in gleed.

De brandweer rukte onder andere met de duikers van Capelle en Gouda uit. Gelukkig bleek de bestuurder niet gewond te zijn geraakt, waarop de brandweer weer terug kon keren naar de kazernes. Een bergingsbedrijf is ter plaatse gekomen om de auto weer uit de greppel te halen. De schade aan de auto lijkt op het eerste gezicht mee te vallen.

Foto: Nieuws op Beeld
Advertentie