8.5 C
New York
woensdag 19 juni 2024

Goed begin van 2024 met Snertwandeltocht Zevenhuizen

De dagen worden korter, de kou neemt toe en dan begint het bij de Zevenhuizensche IJsclub weer te kriebelen: de voorbereidingen voor de Snertwandeltocht zijn weer van start gegaan. Op zaterdag 13 januari 2024 zal dit jaarlijks terugkerend evenement weer plaatsvinden met verschillende routes door het prachtige Rottermerengebied.

Er zijn vier verschillende routes van circa 5, 6, 9 en 12 kilometer en alle routes starten in de Hennipgaarde in Zevenhuizen. Voor de kinderen zijn er allerlei leuke activiteiten georganiseerd zowel bij de start/finish als onderweg. Bij de molen van Ottevanger zijn er leuke kinderspelen en er is een fotowedstrijd. Kinderen tot 12 jaar lopen gratis mee en betalen geen inschrijfgeld. Vanaf 13 jaar is het inschrijfgeld € 3,00 en voor volwassenen € 5,00.

Ook voor volwassen is er genoeg te doen, allereerst is het natuurlijk heerlijk het nieuwe jaar sportief te starten en gezellig samen met familie en/of vrienden aan dit leuke evenement deel te nemen. En te genieten van de prachtige natuur rondom het Rottermerengebied.

Onderweg kan er genoten worden van een hapje en een drankje in de horecagelegenheden op de routes. Op de start-en finishlocatie in de Hennipgaarde bevind zich tevens een “koek-en-zopie ”tent met diverse winterse versnaperingen. Kortom begin het nieuwe jaar goed en loop mee met de Snertwandeltocht 2024!

Meer informatie over de Snertwandeltocht 2024 is te vinden op de website van de Zevenhuizensche IJsclub : www.ijsclubzevenhuizen.nl De organisatie roept op om verder de Facebookpagina ( Zevenhuizensche IJsclub) en Instagram (@ijsclubzevenhuizen) in de gaten want hier post de IJsclub ook alle nieuwtjes rondom de Snertwandeltocht.

Vrijwllligers gezocht!

Men is nog op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die een bijdrage zouden willen leveren aan de activiteiten rondom de Snertwandeltocht. Meer informatie en hoe aan te melden is te vinden op de website van de Zevenhuizensche IJsclub.

Advertentie