8.5 C
New York
zondag 10 december 2023

Rob zamelt weer boodschappen in voor kerstpakketten(video)

Zoals elkaar zamelt Rob van Lopik weer boodschappen in om op deze manier kerstpakketten te maken voor gezinnen in Zuidplas die net niet in aanmerking komen voor een pakket via de voedselbank maar wel in armoede leven. Vorig jaar kon hij 130 gezinnen verblijden met een tas vol eten en andere zaken waar behoefte aan is.

“Denk daarbij aan bijvoorbeeld zeep en shampoo waarvoor vaak geen geld voor is of iets klein voor de kinderen” legt de Nieuwerkerker Rob uit in onderstaande video. Wel roept hij op om alleen maar houdbare producten te schenken die nog binnen de houdbaarheidsdatum zijn. Met versproducten kan hij niet veel, zeker zo vroeg in het jaar niet. In de video hieronder legt Rob zijn actie verder uit. Boodschappen kunnen worden ingeleverd op het Zeepkruid 17 of in de doos bij de Jumbo in de Reigerhof te Nieuwerkerk aan den IJssel. Vanuit andere dorpen kan er ook ingeleverd worden bij de Boodschappenkast inleverpunten die onder de video zijn vermeld.

Zevenhuizen

  • Noordelijke Dwarsweg 32
  • Koetsierstuin 10

Moordrecht

  • Westeinde 12

Moerkapelle

  • Kerkstraat 23
  • Raadhuisstraat 40 (Dorpshuis Op Moer)
Advertentie