8.5 C
New York
maandag 29 april 2024

Waanzinnige line-up CuliNESSE 2024; alle hoofdacts bekend  

De headliners van CuliNESSE 2024 zijn bekendgemaakt door de organisatie. Donderdag 22 augustus openen BLØF, La Fuente, Joël Borelli en SERA de twaalfde editie van CuliNESSE. Publiek kan vrijdag 23 augustus losgaan bij Kris Kross Amsterdam, Typhoon, Chef’Special en Blackbird. Met DI-RECT, Krezip, Snelle en The Dirty Daddies wordt het familiefestival feestelijk afgesloten op zaterdag 25 augustus. 

Aan de Zevenhuizerplas sluiten bezoekers tijdens de twaalfde editie van het culinaire muziekfestival de zomer knallend af. Na het grote enthousiasme over de line-up wordt een vliegende start in de kaartverkoop verwacht. De kaartverkoop start vrijdag 24 november om 12 uur via de website van het festival. Tot en met zondag 26 november kunnen bezoekers voordelig Black Friday tickets bestellen. Snelle beslissers kopen een passe-partout in deze fase voor dezelfde prijs als twee dagtickets in de reguliere verkoop.  

Populaire coverbands en opkomende artiesten vullen het muzikale programma aan op het DaDa podium. De line-up van dit tweede podium blijft nog even een verrassing. Naast het muzikale vermaak zullen wederom lokale restaurants met hun creativiteit en passie de bezoekers culinair verrassen. Bezoekers kunnen daarnaast genieten van culturele activiteiten en zich uitleven in de kroeg, Silent Disco en karaoke. Ook aan de jonge festivalbezoekers wordt gedacht met een uitgebreid programma vol knutselactiviteiten, workshops en muzikale optredens.  

Praktische informatie:  
Wat: CuliNESSE 
Wanneer: 22, 23 en 24 augustus 2024 
Waar: Zevenhuizerplas, Rotterdam 
Meer informatie: https://culinesse.nl

Advertentie