8.5 C
New York
woensdag 17 april 2024

Feestelijke kerstmarkt bij activiteitencentrum De Schakel in Moordrecht

Het is weer tijd voor de jaarlijkse kerstmarkt bij activiteitencentrum De Schakel in Moordrecht! Op donderdag 14 december van 18.00 tot 20.30 uur, aan het Oosteinde 27.

Bezoekers kunnen genieten van activiteiten in en om het gebouw. Het middelpunt van de kerstmarkt is de verkoop van handgemaakte kerstartikelen. Deze zijn met liefde gemaakt door de cliënten van De Schakel, boerderij In de Krom en andere activiteitencentra van Gemiva. Natuurlijk is de Kerstman aanwezig, zijn er verse oliebollen, marshmallows en warme dranken.

De opbrengsten van deze avond zullen bijdragen aan een feestdag voor onze cliënten. Dit evenement is mogelijk gemaakt door de inzet van onze vrijwilligers, ouders en lokale bedrijven.

Activiteitencentrum De Schakel, onderdeel van de Gemiva, biedt een omgeving waar mensen met een verstandelijke beperking in hun eigen tempo kunnen werken en groeien. Zij doen er activiteiten en werkzaamheden die aansluiten bij hun interesses, vaardigheden, talenten, ontwikkelingsmogelijkheden en leeftijd.

Voor meer informatie over de Kerstmarkt of De Schakel, check de website: Gemiva – De Schakel. Blijf op de hoogte van alle activiteiten via onze Facebookpagina: Facebook

Gemiva ondersteunt in Zuid-Holland mensen die door een handicap, chronische ziekte of andere beperking zorg of begeleiding nodig hebben.  

Advertentie