8.5 C
New York
woensdag 17 juli 2024

Lampionnenoptocht Moerkapelle woensdag 31 januari 2024

Beleef een magische avond tijdens de lampionnenoptocht op 31 januari in Moerkapelle, georganiseerd door Stichting Moerkapels Oranje.Ter ere van de verjaardag van Prinses Beatrix nodigen we je uit om deel te nemen aan dit nieuwe evenement, waarbij de straten van Moerkapelle worden verlicht door kleurrijke lampionnen.

Laat je meeslepen door de vrolijke klanken van Sambaruhlo, die de optocht muzikaal zullen begeleiden. Of je nu jong of oud bent, iedereen is welkom om samen te komen en te genieten van deze gezellige viering. Vergeet niet om je lampion mee te nemen, of te kopen via onze shop! Via ons ticketsysteem kan de deelname bevestigd worden en bieden we de mogelijkheid voor deelname inclusief een mooie lampion.

Programma en inschrijven

Tussen 18:15- 18:30 uur is het verzamelen voor start op het Raadhuisplein. Van 18:30- 19:15 uur loopt men de Lampionnenoptocht en van 19:15- 19:30 uur is er een afronding met een drankje. Deelname is €2 per kind. Voor wie er ook een lampion bij wil hebben, betaald €5. Inschrijven (en lampion bestellen) kan op deze ticket website van Moerkapels Oranje

Advertentie