8.5 C
New York
dinsdag 25 juni 2024

Webinar – Pubers en (pittige) emoties

Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) organiseert in samenwerking met psycholoog en opvoedkundige Tischa Neve een webinar voor ouders van pubers van 11 tot 18 jaar uit de GGD regio Hollands Midden.

Elke ouder met (pré)pubers in huis kent het: de heftige en wisselende emoties van het opgroeiende kind. Boosheid uit het niets en groter dan de situatie waard is. Alsof je elkaar ineens niet meer begrijpt en kunt aanvoelen.

Tijdens deze laagdrempelige webinar deelt Tischa Neve inzichten over de emotionele rollercoaster van opgroeiende kinderen. Onderwerpen als omgaan met boze buien, het beheersen van eigen emoties en het maken van afspraken over explosieve momenten komen aan bod.

Wil je jouw puber beter begrijpen en helpen om de emoties een beetje behapbaar te houden, meld je dan snel aan voor dit webinar!

De webinar Pubers en (pittige) emoties vindt plaats op woensdag 07 februari 2024 van 20.00 – 21.00 uur. Aanmelden voor deze gratis CJG-webinar kan via www.cjgcursus.nl Daarna is de webinar terug te kijken tot 31 december 2024.

Advertentie