8.5 C
New York
donderdag 2 mei 2024

Start training “Werken met Eigen Ervaring” bij Stichting KernKracht

Heb je een psychisch kwetsbaarheid en wil je leren om je eigen ervaring in te zetten? Kom je straks het team ervaringsdeskundigen versterken bij stichting Kernkracht in Midden Holland? Maandag 5 februari 2024 start een nieuwe training “Werken met Eigen ervaring” bij Stichting KernKracht in Gouda.

“Werken met eigen Ervaring” is een training van 12 wekelijkse bijeenkomsten van 3 uur. Deze training is voor mensen met ervaring in de GGZ, verslavings- en maatschappelijke zorg. De training is erop gericht om iets positiefs te doen met deze ervaringen. KernKracht biedt de training kosteloos aan. Voorwaarde is dat je je zo snel mogelijk als vrijwilliger bij KernKracht in gaat zetten.

rijwilligers krijgen hier werkervaring, een leuk team om in samen te werken, begeleiding (intervisie) plús een vrijwilligersvergoeding voor terug. Voorafgaand aan de training is er altijd een individueel (selectie) gesprek. Interesse in of vragen over de cursus? Meld je dan bij Maartje Weeda, projectmedewerker Herstel & Ervaringsdeskundigheid, Mail: mweeda@kernkracht.nl, Mobiel:06-48507877. Of bezoek onze website: www.kernkracht.nl

Meer informatie is te lezen in deze flyer.

Advertentie