8.5 C
New York
dinsdag 25 juni 2024

Groot alarm om brandje in afzuigkap Nieuwerkerk

Op maandagavond 5 februari werd er rond 20:30 uur groot uitgerukt voor een mogelijke woningbrand in een flatgebouw aan de Schelde in Nieuwerkerk aan den IJssel. Zowel brandweer Nieuwerkerk als ook korps Capelle met hoogwerker en de watertransportwagen van Boskoop moesten uitrukken op deze melding.

Ter plaatse bleek het allemaal reuze mee te vallen. er was een brandje geweest in de afzuigkap en de bewoonster, die slecht ter been was, werd door de Nieuwerkerkse brandweer uit de woning gehaald. De andere korpsen konden terug naar de kazerne en na inspectie van de woning en de bewoonster, werd de woning weer vrijgegeven. Inmiddels waren er bekenden van de bewoonster die haar verder konden helpen.

Advertentie