8.5 C
New York
zondag 3 maart 2024

Theater Voor Iedereen speelt de Nanny

TVI speelt alweer zijn 12e voorstelling sinds de oprichting in 2011 in het theater Swanla. Eva Rácz regisseert het stuk. Familie de Bruin neemt zijn intrek in theater Swanla, want Theater Voor iedereen (TVI) speelt “de Nanny”. Na het succes van afgelopen jaar “ De Burgerij heeft een monument opgericht” is het productieteam en cast direct gestart met de repetities van de nieuwe musical “De Nanny”

Verhaal

Als de kinderen De Bruin hun zusje in de soep stoppen, is het voor Nanny nummer 17 te veel. Ze rent gillend weg. Weer een probleem voor vader de Bruin, die zijn overleden vrouw mist en niet goed weet hoe hij met zijn 9 kinderen om moet gaan. En om deze omstandigheden nog moeilijker te maken heeft tante Margaretha, die financieel bijspringt, aan die hulp een voorwaarde verbonden. Hij moet binnen een maand (her)trouwen. Gelukkig verschijnt Nanny McPhee, die dankzij een beetje toverkracht wel raad weet met de inventieve grappen van de kinderen.

In de musical leert Nanny McPhee de kinderen 5 levenslessen. Gehoorzaamheid, luisteren naar elkaar, respect hebben voor elkaar, voor jezelf durven opkomen en elkaar vertrouwen. Deze komische musical wordt opgeluisterd met muziek van Robbie Williams en Take That.

Kaartverkoop De Nanny wordt gespeeld op 14 en 15 juni (aanvang 19.30 uur) en 16 juni (aanvang 14.30 uur) in Theater Swanla. Kaarten te bestellen via https://www.dorpshuis.nl/agenda-23-24

Advertentie