8.5 C
New York
woensdag 17 juli 2024

On Demand Webinars met Tischa Neve

Het Centrum voor Jeugd en Gezin heeft dit jaar weer een aantal webinars voor ouders gemaakt in samenwerking met kinderpsycholoog en opvoedkundige Tischa Neve. Zij behandelt diverse opvoedkundige onderwerpen en geeft praktische tips en handvatten. De volgende webinars zijn na aanmelding on demand te bekijken tot en met 31 januari 2025.

Kinderen en pittige emoties (Nederlands) – vanaf 01 maart 2024

Dit webinar richt zich op ouders van kinderen tussen 1 en 11 jaar. Er wordt besproken hoe je effectief kunt omgaan met de intense emoties van je kinderen, door te begrijpen hoe emoties werken, zelf rust te bewaren en hoe je een gezonde relatie met emoties ontwikkeld. Help je kind(eren) bij het beperken van heftige emoties zoals verdriet en woede-uitbarstingen.

Children and (intense) emotions (English version) – from 01 March 2024

This webinar is for parents of children aged 1 to 11. You will learn how to effectively deal with the intense emotions of your children by understanding how emotions work, maintaining your own calm, developing a healthy relationship with emotions. And helping children limit intense emotions such as sadness and anger outbursts.

Help je kind de scheiding door – vanaf 01 februari 2024

Tischa geeft advies aan ouders van kinderen van 2 tot 15 jaar die door een scheiding gaan of gescheiden zijn. Onderwerpen zijn onder meer communicatie met kinderen over de scheiding, het omgaan met zowel de emoties van kinderen als ouders. En hoe zorg je dat jullie kinderen zo goed mogelijk door de scheiding heen komen?

Help, ik ontplof! – vanaf 01 februari 2024

Niemand maakt zoveel emoties bij je los als je eigen kind. Positieve, maar ook negatieve. In dit webinar worden tips gegeven aan ouders van kinderen tussen 1 en 14 jaar om beter om te gaan met de emoties van hun kinderen en zelf rustiger te reageren. Met praktische uitleg en direct toepasbare tips voor thuis.

Je kunt deze gratis webinars bekijken na aanmelding via

On Demand Webinars met Tischa Neve

__________________________________________________________________________________ Het Centrum voor Jeugd en Gezin heeft dit jaar weer een aantal webinars voor ouders gemaakt in samenwerking met kinderpsycholoog en opvoedkundige Tischa Neve. Zij behandelt diverse opvoedkundige onderwerpen en geeft praktische tips en handvatten.

De volgende webinars zijn na aanmelding on demand te bekijken tot en met 31 januari 2025.

Kinderen en pittige emoties (Nederlands) – vanaf 01 maart 2024

Dit webinar richt zich op ouders van kinderen tussen 1 en 11 jaar. Er wordt besproken hoe je effectief kunt omgaan met de intense emoties van je kinderen, door te begrijpen hoe emoties werken, zelf rust te bewaren en hoe je een gezonde relatie met emoties ontwikkeld. Help je kind(eren) bij het beperken van heftige emoties zoals verdriet en woede-uitbarstingen.

Children and (intense) emotions (English version) – from 01 March 2024

This webinar is for parents of children aged 1 to 11. You will learn how to effectively deal with the intense emotions of your children by understanding how emotions work, maintaining your own calm, developing a healthy relationship with emotions. And helping children limit intense emotions such as sadness and anger outbursts.

Help je kind de scheiding door – vanaf 01 februari 2024

Tischa geeft advies aan ouders van kinderen van 2 tot 15 jaar die door een scheiding gaan of gescheiden zijn. Onderwerpen zijn onder meer communicatie met kinderen over de scheiding, het omgaan met zowel de emoties van kinderen als ouders. En hoe zorg je dat jullie kinderen zo goed mogelijk door de scheiding heen komen?

Help, ik ontplof! – vanaf 01 februari 2024

Niemand maakt zoveel emoties bij je los als je eigen kind. Positieve, maar ook negatieve. In dit webinar worden tips gegeven aan ouders van kinderen tussen 1 en 14 jaar om beter om te gaan met de emoties van hun kinderen en zelf rustiger te reageren. Met praktische uitleg en direct toepasbare tips voor thuis.

Je kunt deze gratis webinars bekijken na aanmelding via www.cjgcursus.nl/

Advertentie