8.5 C
New York
maandag 22 april 2024

Speciale online pagina voor jongeren op Zovoorelkaar.nl

Aankomende week wordt een extra pagina binnen de website Zovoorelkaar.nl gelanceerd. Deze pagina is puur gericht op alle jongeren in Zuidplas: Zovoorelkaar.nl/jongerenpagina. Zovoorelkaar.nl is een interactieve website waar inwoners en (maatschappelijke) organisaties elkaar makkelijker kunnen vinden, meer samendoen en gebruik kunnen maken van elkaars kwaliteiten, diensten en activiteiten.

Ben je tussen de 12 en 27 jaar en ben je op zoek naar wat er te doen is voor jou in gemeente Zuidplas? Heb je een vraag? Wil je weten waar je terecht kunt als je een steuntje in de rug goed kan gebruiken? De jongerenwerkers van Stichting ZO! werkzaam in gemeente Zuidplas zijn te vinden op deze pagina, makkelijk bereikbaar via hun eigen account. Iedere organisatie in Zuidplas die actief is op Zovoorelkaar.nl en iets voor/samen met jongeren doet: op deze jongerenpagina kun je het allemaal vinden!

Advertentie