8.5 C
New York
vrijdag 19 april 2024

De Meander/MOZ-ART zondagmiddag matinee met Latin en Cubaanse klanken

Wooncentrum De Meander en MOZ-Art muziekschool zijn een samenwerking aangegaan en organiseren op zondagmiddag een matinee concertserie! Stichting Vrienden van de Meander faciliteert en MOZ-Art muziekschool initieert een prachtige cyclus van concerten op elke eerste zondag van de maand.

Het 2e Zondagmiddagconcert staat in het teken van adembenemende Latin en Cubaanse klanken. Laura, een ervaren en gepassioneerde MOZ-Art pianodocent, zal haar publiek verwennen met zowel bekende als verrassende melodieën die de luisteraars meenemen naar verre oorden en onontdekte muzikale pareltjes.

Het doel van deze concerten is om naast bewoners ook buurtgenoten uit te nodigen en andere belangstellenden. Iedereen is van harte welkom op zondag 3 maart, aanvang 15:00 uur en de toegang is gratis. Graag aanmelden via mail: meander.mozart@gmail.com

Advertentie