8.5 C
New York
vrijdag 19 april 2024

Pinkst’Art maakt een nieuwe start

In 2024 zal er opnieuw een Pinkst’Art worden georganiseerd. Vorig jaar is dat volgens de organisatie helaas niet gelukt. Dit jaar gaat de commissie Pinkst’Art weer vol goede moed een nieuwe start maken met dit bijzondere kunstfestival. Er zal dit jaar geen financiële bijdrage gevraagd worden aan de deelnemers

Pinkst’Art 2024 vindt plaats in het pinksterweekend op 18, 19 en 20 mei. Het festival is een begrip voor kunstminnend Zuidplas. De organisatie streeft naar een kunstroute die gaat door Zevenhuizen, Moerkapelle, Oud Verlaat, Nieuwerkerk aan den IJssel en Moordrecht. Via deze route kunnen inwoners kennis maken met het bijzondere werk van lokale kunstenaars. “Een leuke en laagdrempelige manier om makers en liefhebbers van kunst in de gemeente bij elkaar te brengen”. Meer informatie is te vinden op de website www.pinkstartzuidplas.nl

Advertentie