8.5 C
New York
zondag 5 mei 2024

Benefietwedstrijd Creators F.C. tegen v.v. Moerkapelle

Op woensdagavond 6 maart 2024 staat er een benefietwedstrijd op de agenda, dan trappen de Creators FC mannen af tegen de mannen van V.V. Moerkapelle.  Creators F.C. is een team samengesteld uit influencers en YouTubers. Het belooft een spannende en vermakelijke wedstrijd te worden, waarbij sport en entertainment samenkomen.

Het team van v.v. Moerkapelle zal bestaan uit senioren uit verschillende teams; de JO-23, de selectie, het tweede en het derde elftal, het damesteam en de veteranen. 

Er zal gespeeld worden om geld in te zamelen voor het goede doel Stichting Make a Memory. Deze stichting heeft een fotoreportage gemaakt toen een lid van v.v Moerkapelle, Timon van Dam en zijn vrouw afscheid moesten nemen van hun eerst geboren kindje van nog geen zeven maanden oud.

Timon wilde graag iets terug doen voor de stichting en heeft met zijn enthousiasme het voor elkaar gekregen om deze benefietwedstrijd te mogen organiseren bij vv Moerkapelle. De opbrengst van de kaartjes gaan dan ook naar Make a Memory. De toegangskaartjes kosten 9 euro exclusief Servicekosten en zijn verkrijgbaar via https://www.creatorsfc.club/product/06-03-2024/

Advertentie