8.5 C
New York
maandag 22 april 2024

Stichting ZO! ook op maandagavond telefonisch bereikbaar

Vanaf maandag 4 maart 2024 is Stichting ZO! ook op maandagavond telefonisch bereikbaar. Van 19.00 uur tot 21.00 uur kan er gebeld worden naar ZO! met vragen of zorgen over geldzaken, wonen, school, (mantel)zorg, jeugdhulp, gezin/relatie, ouder worden, inburgering en vrijwilligerswerk. Het betreft een proef van vooralsnog 3 maanden.

Directeur-bestuurder Ed Lugthart is tevreden dat de openingstijden opnieuw uitgebreid kunnen worden. “We willen voor iedereen in de gemeente Zuidplas bereikbaar zijn, ook soms in de avond. Niet iedereen heeft overdag tijd om te bellen, zeker niet als het gaat over persoonlijke zaken. Voor ons is telefonische bereikbaarheid heel belangrijk. Bewoners weten ons via dit kanaal goed te vinden. In 2023 hebben we op het algemene nummer bijna 10.000 telefoontjes afgehandeld.”

Contactgegevens
Stichting ZO! is nu iedere doordeweekse dag van 8.30 uur tot 16.30 uur en op maandag dus ook van 19.00 tot 21.00 uur bereikbaar via 0180 – 310 050. Via de websites www.stzo.nl en www.zovoorelkaar.nl is er ook buiten de telefonische openingsuren over ZO! en de diverse onderwerpen informatie te vinden.

Advertentie