8.5 C
New York
vrijdag 26 april 2024

Eerste PubQuiz voor senioren in Dorpshuis Swanla

Dorpshuis Swanla kondigt de allereerste PubQuiz voor senioren aan. Volgens de organisatoren is het een boeiende gelegenheid voor ouderen om hun kennis te testen, herinneringen op te halen en nieuwe vriendschappen te smeden.

De PubQuiz is speciaal ontworpen voor senioren. De bedoeling is dat het een middag vol plezier en intellectuele uitdagingen wordt. Deelnemers kunnen zich verheugen op een scala aan vragen, variërend van geschiedenis en muziek tot popcultuur en algemene kennis. Het is allemaal in een gezellige en ondersteunende sfeer. Hoofdthema van deze eerste middag is ‘Rondom het huishouden’.

“Dorpshuis Swanla is verheugd om deze spannende nieuwe activiteit voor senioren te introduceren”, zegt bestuurslid Ed Nigg. “We geloven dat deze PubQuiz niet alleen een leuke manier is om de geest scherp te houden, maar ook een kans biedt voor senioren om samen te komen, nieuwe vriendschappen te sluiten en te genieten van een gezellige middag”, aldus bestuurslid Ria Kroondijk.

De PubQuiz voor senioren vindt plaats op vrijdagmiddag 22 maart 2024 om 14.30 uur in Doprpshuis Swanla. In Inloop van 14.00 uur met gratis koffie of thee. Inschrijvingen zijn nu open, en alle geïnteresseerde senioren worden aangemoedigd om deel te nemen aan dit opwindende evenement. De kosten zijn € 5,00 per persoon. De teams bestaan uit 4 tot 6 personen.

Voor meer informatie en inschrijvingen kunt u per mail contact opnemen met info@dorpshuis.nl

Advertentie