8.5 C
New York
maandag 22 april 2024

De Rotta Kapoentjes gaan op zoek naar vogels!

Het voorjaar is al een beetje begonnen. Je ziet om je heen alweer allerlei voorjaarsbloemen bloeien. Ook hoor je de vogels weer fluiten. Heb jij de koolmees alweer gehoord? Weet jij hoe die eruit ziet?

De Rotta Kapoentjes gaan rondom het Trefpunt op zoek of men hem kunnen horen en zien. Heb je alweer vogels zien vliegen met takjes? Misschien kunnen de kapoentjes sommige vogels een klein beetje helpen om een nestje te kunnen maken. Wie weet wat voor leuks er verder te zin is! Er valt zo ontzettend veel te ontdekken.

Kom je ook woensdag 27 maart van 14:00 tot 15:30 uur? Meld je aan via jeugd@rotta-natuur.nl (aanmelden is verplicht). Aanmelden graag voor 25 maart. De kosten zijn €2,- en men zorgt voor wat drinken en iets lekkers. Het verzamelen s op het Trefpunt, Hoeksekade 164 te Bergschenhoek. Rotta Kapoentjes zijn kinderen van 4 t/m 6 jaar en zijn elk onder begeleiding van een ouder, verzorger of grootouder. Rotta heeft er zin in en hopen dat je gezellig mee doet!

Advertentie