8.5 C
New York
vrijdag 19 april 2024

Activiteiten bij Camino de komende periode

Een nieuw kwartaal staat voor de deur en daarom heeft Camino een nieuwe agenda samengesteld. Alle activiteiten voor de periode april tot en met juni 2024 staan gebundeld in een nieuwe kwartaalfolder.

De kwartaalfolder staat vol gezellige, creatieve en ontspannende activiteiten. Zo kun je mandala tekenen, zingen, wandelen, meedoen met yoga of je inschrijven voor een massage of manicure. Niet direct behoefte aan zo’n activiteit, maar wil je wel graag gelijkgestemden ontmoeten? Dan is de lunch of inloop misschien wel iets voor jou. Camino heeft ook speciale groepen, bijvoorbeeld voor mannen en jonge vrouwen. Je bent van harte welkom.

De nieuwe kwartaalfolder met het overzicht van activiteiten, data en tijdstippen kun je inzien op de website van Camino: https://www.centrumcamino.nl/agenda-pdf/. Daar kun je ook de folder downloaden en eventueel printen.

Over Camino Wanneer je met kanker geconfronteerd wordt, krijg je te maken met veel onzekerheden, verdriet en vragen. Camino is er om je te ondersteunen bij het omgaan met wat allemaal op je afkomt. Camino biedt een luisterend oor en een plek waar je met gelijkgestemden contact kunt hebben. Je bent welkom als je zelf ziek bent (geweest), maar ook als iemand in je omgeving kanker heeft of daaraan is overleden.

Advertentie