8.5 C
New York
vrijdag 3 mei 2024

Say jezz to Jazz met Paradise Bigband in Swanla

De Paradise Bigband uit Boskoop heeft een breed repertoire: van Count Basie tot Michael Bublé en van Glenn Miller tot Amy Winehouse en is vaak te beluisteren tijdens feesten en grote evenementen als Sail Amsterdam en de jaarlijkse Country and Christmas Fair in Haarzuilens.

In het kader van Swanla 50 jaar organiseert op 13 april 2024 de band ‘Say Jezz to Jazz’ een spetterend optreden in theater Swanla. En…..ben je muzikant, zanger of zangeres en kom je uit Zevenhuizen of omgeving, dan kun je meedoen aan dit concert. Maar dat gaat niet zomaar. De band vraagt je om een filmpje of audio-opname op te sturen waarop je spelend of zingend te horen bent. Op basis hiervan krijg je wel of geen uitnodiging om mee te doen aan het concert. Aanmelden via: www.paradisebigband.nl of info@paradisebigband.nl

Ben je uitgenodigd, dan repeteer je een paar keer met het orkest om er een fantastisch evenement van te maken. Een vakjury beoordeelt of je voldoende jazzfeeling’ hebt.

De voorstelling is op 13 april in theater Swanla aan de burgemeester Klinkhamerweg te Zevenhuizen. Kaarten kosten € 17,50 euro en een diner voucher voor eten vooraf kost € 17,50 euro. beiden te bestellen op de website van theater Swanla.

Advertentie