8.5 C
New York
zondag 19 mei 2024

Crystal Tulip Competition 2024

Na een pauze van 5 jaar stond de Crystal Tulip Competition dit jaar weer op de Internationale World Skate Europe kalender. Met maar liefst 134 individuele sporters en 4 paren overtrof deze editie alle voorgaande. Voor de organisatie de uitdaging er wederom een mooi evenement van te maken.

Als bestuur wist Rolling’90 zich gesteund door een top team vrijwilligers. Een geweldig internationaal technisch- en jury panel, een volleerde speaker, muziek- en cameramannen en vrouwen, hulp bij de catering, Livestream, het jury transport en de medewerking van Wilma Hertog gastvrouw van Dorpshuis OP Moer en haar team.

De rest ging als vanzelf, sporters, train(st)ers en supporters hebben er met elkaar een groot sportief feest van gemaakt en laten zien waar deze mooie sport voor staat! Alle deelnemers van jong tot iets ouder straalde op de baan en werden door de aanwezige supporters ontvangen en beloond met een warme applaus. Door de deelname van onze Nederlandse rolschaatstop (Team NL) kon men genieten van roldansen op Europees topniveau. Een deel van deze dansers gaat over een paar weken ons land vertegenwoordigen in het Italiaanse Triest bij een van de World Skate voorrondes. We wensen hen alvast veel succes.

Wethouder sport van de gemeente Zuidplas, Wiebe Zijlstra had lovende worden voor de sporters en de organisatie en verrichte de prijsuitreiking. Wilma en haar team stonden voor de uitdaging een buffet voor ongeveer 160 mensen tegelijk uit te serveren! Maar evenals de 3 voorgaande dagen waarbij ook in de catering alles op rolletjes liep “Rockte” ze deze klus.

4 mei is een bijzondere dag. Met elkaar is er op gepaste wijze bij stilgestaan en respect betoond voordat we deze 4 mooie dagen met een spetterend gala hebben afgesloten. Nog 1x genieten van alle kampioenen en alle deelnemers samen die met elkaar de wedstrijd tot een waar “rolschaatsfeest” met veel sportieve hoogtepunten hebben gemaakt. De sport, sportiviteit en vriendschap waren deze dagen de sleutels voor een spetterende CTC 2024.

Uitslagen https://www.dl3.nl

Advertentie