8.5 C
New York
woensdag 19 juni 2024

Nog enkele kaarten voor De Nanny

In een wederom prachtige ambiance van decor en kleding pakt Theater voor Iedereen (TVI) weer flink uit en waan jij je een moment in het huis van familie de Bruin. TVI speelt alweer zijn 12e voorstelling sinds de oprichting in 2011 in het theater Swanla. Eva Rácz regisseert het stuk.

Als de kinderen De Bruin hun zusje in de soep stoppen, is het voor Nanny nummer 17 te veel. Ze rent gillend weg. Weer een probleem voor vader de Bruin, die zijn overleden vrouw mist en niet goed weet hoe hij met zijn 9 kinderen om moet gaan. En om deze omstandigheden nog moeilijker te maken heeft tante Margaretha, die financieel bijspringt, aan die hulp een voorwaarde verbonden. Hij moet binnen een maand (her)trouwen. Gelukkig verschijnt Nanny McPhee, die dankzij een beetje toverkracht wel raad weet met de inventieve grappen van de kinderen. In deze komische musical hoor je muziek van Robbie Williams en Take That.

Kaartverkoop

De Nanny wordt gespeeld op 14 en 15 juni (20:00 uur) en 16 juni (14:30 uur) in Theater Swanla. Kaarten te bestellen via https://www.dorpshuis.nl/agenda-23-24

Hieronder enkele foto’s van de decorstukken

Advertentie