8.5 C
New York
woensdag 19 juni 2024

Geen treinen zaterdag en zondag in Nieuwerkerk en Waddinxveen

Zaterdag 25 en zondag 26 mei rijden er geen treinen tussen Rotterdam en Gouda. Tussen station Nieuwerkerk aan den IJssel en station Capelle Schollevaar vervangt ProRail de spoorstaven. Ook plaatst men hier raildempers. In Nieuwerkerk aan den IJssel vernieuwen we de overweg over de Tweede Tochtweg. Bewoners en bedrijven aan de Tweede Tochtweg blijven bereikbaar via een tijdelijke weg aan het einde van de straat. Mogelijk kan in een deel van de wijk Zuidplas geluidsoverlast waarneembaar zijn door de werkzaamheden.

Tussen Gouda en Rotterdam Alexander rijden stopbussen die stoppen te station Nieuwerkerk aan den IJssel en Capelle Schollevaar. Tussen Alexander en Centraal kan de metro (met een overstap worden genomen). Vanaf Alexander rijdt een stopbus naar Rotterdam Noord. Vanaf Rotterdam Centraal kan tram 8 genomen worden naar Rotterdam Noord. Doorgaande reizigers vanaf Rotterdam naar Gouda reizen via Den Haag. Hieronder de vertrektijden van de stopbussen bij benadering. De NS adviseert om vooraf de Reisplanner te raadplegen.

Geen treinen Waddinxveen

Door werkzaamheden tussen Alphen aan den Rijn en Gouda als ook tussen Alphen aan den Rijn en Leiden als ook naar Bodegraven rijden er zaterdag de gehele dag en zondag tot het einde van de middag geen treinen in Waddinxveen maar stopbussen. Hieronder vertrektijden van de bussen bij benadering, de NS adviseert om vooraf de Reisplanner te raadplegen.

Advertentie