8.5 C
New York
woensdag 19 juni 2024

Bijeenkomst niet-aangeboren hersenletsel

De patiëntenvereniging Hersenletsel.nl Zuid-Holland en Gedeelde Zorg organiseren een bijeenkomst voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel, hun naasten en geïnteresseerden. Hoe kun je omgaan met de gevolgen van een herseninfarct, hersenbloeding, TIA, ongeluk met hoofdletsel of hersenoperatie?

Tevens is er gelegenheid tot het stellen van vragen. Het thema is deze keer ‘De zoektocht naar de juiste ondersteuning’. Wanneer ga je op zoek, waar ga je zoeken, welke ondersteuning is er in de regio? De impact van niet aangeboren hersenletsel is groot voor iemand die dit overkomt, maar dit geldt ook voor de naasten en omgeving. U kunt in gesprek met een ervaringsdeskundige van de patiëntenvereniging Hersenletsel.nl Zuid-Holland en met lotgenoten. U vindt herkenning en tips bij anderen. Waar lopen zij tegenaan? En hoe lossen zij problemen op?

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd op woensdag 19 juni om 15.00-16.30 uur in de Huiskamer, Bernardhof 400, te Gouda. De inloop is vanaf 14.45 uur. De bijeenkomst is gratis. Aanmelden kan per mail via info@gedeeldezorgmh.nl (of eventueel telefonisch via 06-48133312). Geef bij aanmelding uw naam en e-mailadres door en het aantal personen waarmee u komt. Na uw aanmelding ontvangt u een bevestiging en de precieze locatie.

Aansluitend is in de Huiskamer het NAH Soep-uurtje voor mensen met NAH en hun mantelzorger, dat door Palet Welzijn wordt georganiseerd. De kosten hiervoor bedragen € 2,00 per persoon. Hiervoor kunt u zich aanmelden via 0182-724174.

Advertentie