8.5 C
New York
woensdag 19 juni 2024

Historische kleinkunstvoorstelling met een vleugje Moordrecht in het huiskamertheater van Mevrouw Boon

Voor liefhebbers van muziektheater en geschiedenis heeft het huiskamertheater van galerie Mevrouw Boon (Dorpsstraat 60 in Moordrecht) op zaterdagavond 29 juni wel een heel bijzondere voorstelling geprogrammeerd staan. In ‘Jailbird’ – dat zich afspeelt in 1797 – zingt de Goudse sopraanzangeres Anjo van Hemert voor de vrijheid en neemt je op muzikale en theatrale wijze mee in een stukje geschiedenis van het Ambachtshuis waarin galerie Mevrouw Boon gevestigd is, dat – heel toepasselijk – ooit dienst deed als kleine dorpsgevangenis.

De voorstelling wordt die avond twee keer gespeeld: om 19:30 en 21:15. Tickets voor deze unieke voorstelling in een historische setting voor maximaal 15 personen bestel je via www.mevrouwboon.nl/huiskamertheater/jailbird.

Advertentie