8.5 C
New York
dinsdag 25 juni 2024

Geldprijzen bij open toernooi tennisclub Zevenhuizen

Tennisclub Zevenhuizen organiseert van maandag 24 tot en met zondag 30 juni 2024 het ‘Loodgieter.nl Open’. Toernooileidster Kim Rijckenberg ziet weer naar uit. “We staan al jaren bekend als het gezelligste toernooi van de regio. Onze barcommissie pakt weer uit met bijzondere drankjes, hapjes en heerlijke maaltijden. Sinds lange tijd organiseren we ook weer een toernooi in categorie 3, wat zeker zorgt voor een hoog niveau! Maar het is en blijft een toernooi voor iedereen, dus ook gezellig voor toeschouwers. Wat ons ook uniek maakt: er wordt getennist om échte geldprijzen.”
Deelname is mogelijk voor KNLTB leden in de categorieën 3 t/m 8. Inschrijven kan tot en met 17 juli 2024 via https://MijnKNLTB.toernooi.nl
Het is het laatste toernooi op het huidige tennispark in Sportpark ‘t Verlaat. Naar verwachting zal de vereniging nog dit jaar over gaan naar de nieuwe locatie in de Swanladriehoek in Zevenhuizen. Voorzitter Ferry van Wijnen is daar positief over. “De bouw op de nieuwe locatie vordert gestaag! Uiteraard zijn er (ook hier) uitdagingen, maar we liggen volledig op koers om medio november te gaan verhuizen.”
De vereniging zal dan omgedoopt worden tot Tennis- en Padelclub Zevenhuizen. Met een nieuw clubhuis, 7 nieuwe tennisbanen en een indoorhal met 4 paddelbanen kan de vereniging straks weer jaren vooruit.
Advertentie