8.5 C
New York
woensdag 17 juli 2024

Lotgenotencontact voor mantelzorgers van een naaste met dementie

Op woensdag 10 juli organiseert het steunpunt mantelzorg van Stichting ZO! het lotgenotencontact voor mantelzorgers van een naaste met dementie. Je bent van harte welkom in de Meidoorn 1A te Nieuwerkerk aan den IJssel. De bijeenkomst start om 14 uur met koffie/thee en wordt afgesloten deze middag om 15.30 uur weer af.

Mantelzorg, hoe houd je het vol?

Het steunpunt mantelzorg staat vandaag stil bij de vraag hoe jij je als mantelzorger voelt. Gaat de zorg je makkelijk af of is het zwaar om voor je naaste te zorgen? Hoe ervaar jij de zorg? Hierover gaat men het gesprek met elkaar aan en zal men praktische tips met elkaar delen.

Aanmelden

Schuif gerust bij het steunpunt mantelzorg aan, maar laat even weten dat je komt. Opgeven voor deze middag kan via de agenda op www.zovoorelkaar.nl of stuur een mail naar mantelzorg@stzo.nl. Ook kun je bellen naar Karin van Veen-Beijeman via 06-8359 0780.

Advertentie