8.5 C
New York
woensdag 17 juli 2024

Tickets CuliNESSE vliegen de deur uit

Op donderdag 22, vrijdag 23 en zaterdag 24 augustus kunnen de festivalgangers naast de spectaculaire muzikale optredens ook genieten bij de culinaire restaurants. De volledige culinaire line-up van het festival is inmiddels bekend. Lokale restaurants en oude bekenden zoals, Restaurants FRED, Muller&Co, STER Gastrobar en Restaurants en Guay zullen bezoekers weer voorzien van heerlijke culinaire hapjes.

Het driedaagse festival biedt naast het culinaire gedeelte een dagvullend muzikaal en cultureel programma aan. Zo zijn grote Nederlandse artiesten als DI-RECT, Kris Kross Amsterdam en BLØF te bewonderen op het hoofdpodium. Op het terrein zijn verschillende verrassende culturele activiteiten te vinden, waaronder een reuzenrad, een theater, silent disco en karaokecontainer. Ook is er een speciaal kids- en jeugdprogramma.

Tickets zijn te koop via de website van CuliNESSE: www.CuliNESSE.nl/tickets. De kaarten gaan hard. De organisatie adviseert daarom niet te lang te wachten met het kopen van tickets.

Bekijk hier de fotoserie van donderdagavond 2023
Bekijk hier de fotoserie van vrijdagavond 2023

Oefening voor hulpdiensten voorafgaand CuliNESSE

Op woensdag 21 augustus tussen 18:00 en 21:00 vindt een multidisciplinaire oefening plaats op het evenemententerrein van CULINESSE. De organisatie oefent die avond samen met de brandweer, GHOR en politie aan een scenario. Om het scenario zo realistisch mogelijk te maken is de organisatie opzoek naar een aantal tegenspelers. Aanmelden kan via: https://culinesse.nl/oefening/.

Advertentie