8.5 C
New York
woensdag 17 juli 2024

Het Sportakkoord 2.0 zoekt nieuwe leden voor de stuurgroep

Wil jij je inzetten voor sport en bewegen in Zuidplas? Wil jij helpen met uitvoering geven aan het Sportakkoord 2.0? Wil jij jouw dorp, doelgroep, of branche vertegenwoordigen? Dan zijn de partners van het sportakkoord op zoek naar jou voor in de stuurgroep!

Om nieuwe of bestaande initiatieven te versterken en te stimuleren is er uitvoeringsbudget beschikbaar. Hiermee kan een sport- en/of beweegidee tot uitvoer of tot verbetering gebracht worden. Als stuurgroep beoordeel je of de ingekomen aanvragen voldoen aan de ambities van het Sportakkoord 2.0. Verder is er tijdens de overleggen ruimte om advies te geven over het sportbeleid in Gemeente Zuidplas.

Wat ga je doen?

– 4 keer per jaar deelname aan overleg met de stuurgroep.
– Gevraagd en ongevraagd advies kunnen geven over het sportbeleid in Gemeente Zuidplas.
– Ingediende aanvragen beoordelen.

Wie zoeken wij?

De partners van het sportakkoord zijn opzoek naar leden voor verschillende specifieke functies in de stuurgroep van het Sportakkoord 2.0. De momenteel vacante functies zijn:

  • Sportbestuurders uit de dorpen Nieuwerkerk aan den IJssel, Moordrecht en Zevenhuizen (die voor Moerkapelle is reeds vervuld).
  • Een vertegenwoordiger uit het onderwijs. (reeds vervuld).
  • Een vertegenwoordiger van een relevante commerciële partij.
  • En vertegenwoordigers van verschillende doelgroepen in Zuidplas waarbij de doelgroepen aan moeten sluiten op de ambities van het Sportakkoord, zoals diversiteit en inclusiviteit.

Geïnteresseerd? Kijk op onze website voor meer informatie www.sportakkoordgemeentezuidplas.nl/ en stuur bij interesse een e-mail te naar info@sportakkoordgemeentezuidplas.nl

Advertentie