8.5 C
New York
woensdag 17 juli 2024

Pick-up truck brand volledig uit Abraham Kroespad Moordrecht

In de vroege morgen van maandag 8 juli is om 02:50 uur is er bij hat Abraham Kroespad in Moordrecht een pick-up truck volledig uitgebrand. De pick-up truck stond er al langere tijd met een trailer die redelijk ongeschonden beleef. De brand was bij de trailerhelling in de Ringvaart ter hoogte van het Abraham Kroesgemaal en werd ontdekt door iemand die in de verte de vlammen had gezien.

De brandweer moest voorzichtig te werk gaan omdat de truck een gastank had. De politie doet onderzoek naar hoe lang de pick-up er al stond. Voorlopige conclusie voor de oorzaak is “spontane zelfontbranding”met vermoeden van brandstichting. Een berger heeft de pick-up afgevoerd, waarna verder onderzoek zal volgen.

De plek van de brand is een beruchte locatie waar dorpsbewoners vermoeden dat er drugs gedeald wordt en veel hangjongeren met hun auto’s heen komen.

Advertentie