8.5 C
New York
maandag 16 september 2024

Opbouw festival CuliNESSE in volle gang 

Donderdag 22, vrijdag 23, en zaterdag 24 augustus is het groot feest aan de Zevenhuizerplas in Rotterdam. Culinair muziekfestival CuliNESSE, waar artiesten als BLØF, Krezip, Kris Kross Amsterdam, Snelle en La Fuente te zien zijn, vindt dan plaats.  

Met de start van de twaalfde editie in zicht, maakt de organisatie zich klaar voor een knallend festival voor alle leeftijden. De opbouw is sinds dit weekend in volle gang; waar nu nog vrachtwagens en containers te zien zijn, staat komend weekend een sfeervol festivalterrein waar bezoekers de gezelligheid kunnen opzoeken.   

De deelnemende restaurants zijn ook al druk bezig met de voorbereidingen van hun menu’s. Tijdens CuliNESSE is het festivalterrein aan de Zevenhuizerplas dé hotspot voor lokaal en lekker eten, theater, muzikale acts, dansen in de silent disco en creatieve activiteiten voor kinderen georganiseerd door Waldorfhaus. De zaterdag van CuliNESSE is volledig uitverkocht. Donderdag en vrijdagkaarten zijn nog te koop zolang de voorraad strekt via de website www.CuliNESSE.nl/tickets/.   

Zoals elk jaar, zal Gouwe IJssel Nieuws verslag doen.

Advertentie