Flying Eagle Concert 3e editie populair/ klassiek instrumentaal concert

  Datum/Tijd
  12/10/2019
  20:00 - 22:00

  Locatie
  Dorpskerk Moordrecht


  Op 12 oktober 2019 organiseert Flying Eagle inmiddels het 3e Flying Eagle Concert in de prachtige ruimte van de Dorpskerk te Moordrecht. 

  Waar muzikale talenten elkaar ontmoeten 

  Het uitgangspunt bij deze concerten is dat de musici beroeps zijn, maar ook een stuk kwaliteit bieden. Dat de bezoekers meegenomen worden door de verschillende muziek van Bach tot heden. Samenstelling van de musici proberen we ook elke keer af te wisselen. Al hebben we voor dit jaar de samenstelling bijna hetzelfde als in 2018. De muzikale talenten van dit jaar zijn André van Vliet orgel, Johan Bredewout vleugel, Marije Weenink dwarsfluit, Arjan & Edith Post trompet.

  Première van Intrada en Prelude Flying Eagle

  Onze wens als organisatie was al een tijdje dat er speciaal voor deze concerten muziek werd geschreven wat nieuw is onder de naam “Flying Eagle”.  In de afgelopen periode zijn wij terecht gekomen bij Jan Peter Teeuw die onze wens wilde uitvoeren. Als organisatie hebben wij een aantal tools gegeven wat we graag muzikaal terug willen zien in de muziek. Dit is gelukt en een mooie gedachte achter deze muziek die geschreven is voor orgel, piano, dwarsfluit en  twee trompetten.

  Stichting Mercy Ships

  Tot nu toe heeft de organisatie een goed doel in de schijnwerpers gezet. Tijdens het concert krijgt het en paar minuten de tijd om hun stichting te promoten, informatie uit te delen of producten te verkopen bij de uitgang. Dit jaar krijgt Stichting Mercy Ships de gelegenheid. De wens van de organisatie is dan ook dat er bedrijven zijn die deze avond willen sponsoren met hun advertentie, zodat naast een collecte de opbrengst van entreegeld ten goede kan komen van de stichting. Belangstelling om te adverteren bij dit concert stuur dan een mail naar marketing@flyingeagle.nl

  Waardering bezoekers eerdere Flying Eagle Concerten

  Uit eerdere reacties van bezoekers bij de vorige concerten, blijkt de waardering erg groot. Beide concerten kregen van de bezoekers een gemiddelde van 8plus /9min. Bezoekers hebben de concerten als positief ervaren met mooie en afwisselende muziek. Ook de ruimte geven de bezoekers een gevoel van huiselijk, intiem, gezellig en dat de musici dichtbij het publiek staat voor een stukje interactie. Kortom, om dit te ervaren, moet u zelf het concert bezoeken en beoordelen.

  Reserveer uw plaats alvast

  U kunt vooraf al uw plaats reserveren door middel van online verkoop van de kaarten. Toegang is bij online voorverkoop met korting. Kinderen tot en met 15 jaar is 5 euro en vanaf 16 jaar en ouder 15 euro. Bij de ingang van de kerk zijn de kaarten voor de kinderen 5 euro en vanaf 16 jaar en ouder 20 euro. Dit is inclusief 1x consumptie in de pauze.  U kunt de kaarten bestellen via www.flyingeagle.nl/bestel

  Aanvang concert is op zaterdag 12 oktober 2019 om 20:00 uur en deuren gaan open vanaf 19.30 uur.

  Afgelopen voorjaar heeft Flying Eagle in combinatie met Stichting Orgelcultuur Zuidplas een Oranjeconcert georganiseerd. Luister een fragment van dit concert via YouTube met André van Vliet orgel en Marije Weenink dwarsfluit.